Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan voor de grote schoonmaak in je hoofd. Terwijl je beweegt, gaan de gesprekken vanzelf en loop je zorgen uit je lijf.

Voor 50plussers die te maken hebben met veranderingen in hun leven en daar actief mee aan de slag willen organiseer ik vijf gevarieerde wandelingen.

De wandelingen zijn op vrijdagochtenden in april en mei en starten bij Kasteel Groeneveld. Je gaat niet alleen lopen, maar krijgt ook een thema aangeboden, waarmee je met de andere deelnemers in gesprek gaat. Terwijl er gewandeld wordt, komen er kwesties langs: wat houd je bezig? En waar wil je aandacht aan geven? Iedereen heeft daar wat over te vertellen. Ook zijn er momenten van stilte.

Tijdens de eerste gratis wandeling is “Ontmoeting” het thema.

Uit ervaring weet ik dat wandelen, in de natuur zijn, een goede start is om in gesprek te gaan en je vrijer te voelen. Door samen te wandelen, anderen te ontmoeten, is het ook makkelijker om te bewegen en beschouwend naar je leven te kijken. De natuur is een inspiratiebron en de thema’s geven verdieping. Wanneer je wandelt kom je in beweging, alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging. Je werkt aan je positieve gezondheid en je komt uitgerust weer thuis.

Lijkt het je zinvol op een ontspannen manier te delen, gehoord te worden en elkaar positief te versterken? Gun jezelf een moment voor jezelf, lekker naar buiten en frisse lucht.

De afstand die we gaan lopen is 5-7 km en duurt maximaal twee uur.

De eerste wandeling is op vrijdag 26 april 2019 en start om 10:00. Verzamelen bij de parkeerplaats van Groeneveld. De volgende wandelingen zijn op 3 mei, 10 mei, 17 mei en 24 mei. Allen op vrijdag.

Voor wie? Voor 50-plusser, die van wandelen houdt en die veranderingen/ verlieservaringen kent.

De kosten zijn: 1e wandeling is gratis, voor volgende vier wandelingen betaal je 30 euro in één keer of 10 euro per keer. Laat even weten of je komt.  Corrie@helpend-gesprek.nl of 06-830 279 56. Indien ik de telefoon niet opneem, stuur een bericht met je naam. Maximaal 8 deelnemers.